Caserecce cu somon si crema de trufe

Posted on

IMG_29661

Caserecce  sunt un tip de pasta care se combina perfect atat cu sosuri de carne, de ciuperci, cat si  cu sosuri de peste . Aceasta este o reteta de mare finete, intrucat trufele albe au un gust foarte delicat , care se potriveste de minune cu somonul. De incercat, categoric ! Putem obtine un preparat mai putin obisnuit, dar de o savoare si de o calitate impecabile.  Respectând cantitatile si ingredientele cerute, devine o  reteta foarte simpla si de efect.

Ingrediente pentru 4 portii

 

 

300 g paste caserecce

1  ceapa mica

100 ml smantana

150g somon afumat

1 crema de trufe si somon

piper

sare

ulei de masline

Mod de preparare

IMG_29551-300x300

Se caleste ceapa in ulei de masline, cu un adaos de apa , in asa fel incat sa nu se “prajeasca”. Când ceapa este calita se adauga somonul taiat bucati mici. Se amesteca pentru cateva minute , dupa care se adauga smantana, lasand totul la foc mic. Cand s-au amalgamat bine gusturile se adauga  un borcanel de crema de trufe si somon, obtinand astfel sosul nostru pentru paste.

Separat se fierb pastele caserecce, timp de 8- 10 minute, in functie de calitatea de paste, in apa abundenta in care s-a adaugat sare. Dupa fierbere, se scurg pastele si se amesteca cu sosul preparat anterior, adaugand un pic de apa de la fiertul pastelor, pentru a nu rezulta un sos foarte scazut. Pentru a completa gustul se presara putin piper. Se lasa 2 minute la foc mic, amestecând continuu si pastele noastre sunt deja gata de consumat .

Pofta buna !

Daca intampinati dificultati in procurarea ingredientelor mai sus mentionate, apelati cu incredere la site-ul nostru : http://www.italianshops.ro !

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s